Saadame teie e-postile parooli muutmise lingi

Uudised

Uudised

Uus trenn-Bachata fusion!

Midagi täiesti uut! 

Bachata Fusion!

Võimalik, et soovid jõusaali korduvast rutiinist ja kangide tõstmisest vaheldust ning proovida midagi uut, naiselikku? Aprillist alustab uhiuus rühmatrenn, bachata fusion, mis ootab kõiki huvilisi, sest ei küsi eelnevat tantsukogemust. Trenn saab olema lõbus, rütmiline ja ka sensuaalne, et luua paremat kontakti iseenda ja oma kehaga. Kõik see toimub soolo formaadis!

Alustame energilise soojendusega, mis valmistab keha ette ja toob vaimu kohale. Seejärel liigume edasi bachata elementide ja tehnika juurde, millest tekib õppimise käigus koreograafia. Enne tantsutrenni lõppu teeme ka kerge venituse, et kehale pingutuse eest aitäh öelda.

Mis on bachata fusion? See on bachata alaliik, mis lisaks traditsioonilisele stiilile, sisaldab elemente ka teistest tantsustiilidest. Lihtsamalt öelduna annab see võimaluse rohkemaks mänguruumiks.

Romiina endast:

Sport on olnud mu elu lahutamatu osa juba väiksest saati. Tegelesin 10 aastat akrobaatikaga, seejärel liikusin edasi võistlustantsu, kus käivitus mu tõeline kirg ladina rütmide vastu. Vigastuse tõttu pidin küll võistlustantsu lõpetama, kuid pole möödunud ühtegi päeva, mil ma ei tantsiks või tantsust ei mõtleks. Nii leidsin uued stiilid ja ka bachata. Minu armastus tantsu vastu on kustumatu, mida soovin ka Sinuga jagada! Tule ja nautleme üheskoos tantsu sütitavat väge!

Treeningud toimuvad Laki ja Akadeemia tee klubides!