Saadame teie e-postile parooli muutmise lingi

Uudised

Uudised

Uus treening-venitusala Lakis

Hea klubiline!

Tegime Sinu treeningvõimalused veel paremaks!

Kardioala tagant pääsed nüüd suuremale vabale pinnale, kus on hea iseseisvalt, personaaltreeneriga või sõbraga harjutusi teha!

Olemas varbseinad, matid, osad trenažöörid ja muud lisavahendid.

Hea rahulikum ruum, kus saad ka mõnusalt venitada!

 

Hea rühmatrenni huviline!

Pane tähele, et uute tingimuste kohaselt on miinimum inimeste arv 3 ning kui seda täidetud pole hiljemalt 1h enne trenni algust, siis treener kohale ei tule ja tundi ei toimu! Samuti on kõikidel kohustus võtta treeningpilet iseteeninduskassast ja anda see enne tundi treenerile. 

Lisandunud on esmaspäeva õhtuks uus tund Fitbox treener Regina Herodes juhendamisel! Mõnus aeroobne tund, kuhu on komboneeritud erinevaid lööke, tehakse ka lihasharjutusi ja lõpus venitus.
Esmaspäeviti bodypump 10:00, teisipäeviti 17:15 Inge juhendamisel jogafunc, kolmapäeva hommikul varajastele jogafunc 7:45, õhtuks zumba natuke varem 18:05, uus tund Bodytoning 19:00 ja õhtu lõpetab jooga-stretching 20:00. Pühapäeviti bodyart nüüd varem kell 12:00!
Uued tunnid ka E 16:15 ja K 16:00!!

14.04 Suurel Reedel muudetud tunniplaan!

 

Tundi registreerida saab:
• Kodulehel sisse logituna tunniplaani alt
• Lakis kohapeal iseteeninduskassast
• Telefoni teel +372 53 096 707 E-P 9:00-21:00

 

NB! Hetkel on Lakis iseteeninduskassa oudis, katsume selle ümberpaigutada lähipäevil! Seni pileteid võtta ei saa, küll aga on vaja end tundi registreerida, kui oled tulemas!

 

Mõnusaid treeninguid!