Мы будем посылать вами по электронной почте ссылку на изменение пароля

новости

новости

Uued treenerid ja treeningud

Sügise lähenedes täiendame oma tunniplaani uute ja põnevate rühmatrennidega ning meiega ühinevad oma ala parimad treenerid!

Täielik sügisene tunniplaan tuleb Laki saalis 04.09!

Osad uued trennid Laki saalis:

BootCamp - Militaarstiilis intervalltreening kõigile, kes soovivad endas arendada funktsionaalset jõudu ja vastupidavust ning kiirendada ainevahetust. Tund sobib nii alustavatele treeninghuvilistele kui ka edasijõudnutele - igaüks teeb nii palju kui tema suudab. Suurepärane lihastoonus on garanteeritud :)
Teisipäeviti 17:45

Yogalates vene keeles - Õpetab valitsema keha, emotsioone ja hingamist ning tugevdab läbi selle tervist. Tunni eesmärk on intrigeerida Hatha jooga ja Pilatese metoodikat – fitness,tugevus ja paindlikkus. Yogalatese harjutusi sooritatakse kas dünaamiliselt või staatiliselt lihtsamast keerulisemale. Asendid jagunevad selgroolülisid korrastavateks, tasakaalu ja keskendumisvõimet arendavateks ning lõdvestavateks. Jooga õpetab õigesti hingama ja lõdvestuma, valmistab ette meditatsiooniks, mis tagab meelerahu.
Neljapäeviti 20:15 ja pühapäeviti 16:30

Fit Body - Tõhus 45minutiline lihastreening. Harjutusi on kogu kehale, kasutades erinevaid treeningvahendeid ja oma keha raskust! Tund põletab mõnusalt kaloreid ja annab hea lihastoonuse. Pühapäeviti 9:30